Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق با بیان این که ریل‌گذاری زیست‌بوم صنایع خلاق و فرهنگی در دولت سیزدهم آغاز شده است، گفت: بر اساس مصوبات سفرهای اخیر رئیس‌جمهوری مقرر شده که در ۵ شهر از استان‌های مختلفی که رییس جمهوری به آنها سفر می‌کنند، خانه‌های خلاق و نوآوری با تکیه بر مزیت‌های بومی و جغرافیایی و منطقه‌ای ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، پرویز کرمی در اولین جلسه کارگروه اسباب‌بازی و سرگرمی سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم که با حضور جمعی از مدیران نهادها و رؤسای شرکت‌ها و خانه‌های خلاق و نوآوری و سازندگان اسباب‌بازی برگزار شد، باتوجه به سند تحول دولت سیزدهم در زمینه صنایع خلاق و فرهنگی بر ضرورت موضوع تشکیل اتحادیه عرضه‌کنندگان اسباب بازی تاکید کرد و اقدامات ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق را در این زمینه برشمرد.

وی با اشاره به رونق کسب وکارهای خلاق  در کشور و افزایش سهم محصولات ایران‌ساخت این حوزه از بازار، افزود: معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری به صنعت اسباب بازی به عنوان یکی از مصادیق حوزه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق توجه کرد و برای توسعه این صنعت در قدم نخست، افرادی را از درون صنف اسباب‌بازی انتخاب کرد تا در اجرایی شدن اقدامات و تلاش‌ها در این مسیر یاریگر ستاد فناوری نرم باشند.

رئیس ستاد اجرایی‌سازی سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم، این سند را هموارکننده مسیر توسعه زیست‌بوم خلاق در کشور دانست و گفت: تصویب و اجرایی‌سازی این سند، به توسعه محصولات خلاق و فرهنگی کمک می‌کند و یکی از تکالیف تعریف شده در این سند، افزایش سهم قابل توجه بازار از محصولات فرهنگی و خلاق ایران‌ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق با اشاره به مصوبات سفرهای استانی دکتر رئیسی رییس جمهوری کشور در رابطه با موضوع صنایع خلاق و اشتغالزایی فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم انسانی و فرهنگ و هنر، این مهم را در سفرهای استانی با کمک استانداران و مسؤولین استانی دنبال می‌کنیم.

کرمی افزود: این اقدامات با ایجاد و پایه‌گذاری خانه‌های خلاق ونوآوری در استان‌ها پیش رفت و در تلاش برای توسعه این خانه‌ها در کشور هستیم. در حال حاضر نیز بر اساس مصوبات سفرهای اخیر مقرر شده که در ۵ شهر از استان‌های مختلفی که رییس جمهوری به آنها سفر می‌کنند، خانه‌های خلاق و نوآوری با تکیه بر مزیت‌های بومی و جغرافیایی و منطقه‌ای ایجاد شود.

دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق با بیان این‌که معاونت علمی و فناوری به دنبال ایجاد زیرساخت برای پیشرفت حوزه‌های مختلف صنایع خلاق وفرهنگی از جمله اسباب بازی و گیم است.

کرمی با تشکر از اقدام نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از شرکتها و صنایع خلاق در تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان بیان کرد: در قانون جهش تولید دانش بنیان، بر توسعه صنایع نرم و خلاق تاکید شده است. امیدواریم به همت همه اعضای زیست بوم صنایع فرهنگی و خلاق و دولت بتوانیم از ظرفیت‌های تخصصی در این حوزه برای رونق اقتصاد خلاق و اشتغالزایی و ثروت افزایی بهره ببریم.

وی با تاکید بر ضرورت شکل‌گیری اتحادیه‌های صنفی صنایع خلاق در حوزه‌های مختلف، گفت: ایجاد اداره کل صنایع خلاق در وزارت صمت یک گام مثبت در جهت توسعه این صنعت در کشور است. از شما اعضای کارگروه اسباب بازی هم می‌خواهم که بر روی تدوین ضوابط و آئین‌نامه‌های لازم در قانون جهش تولید متمرکز شوید و پیشنهادات خود را به ما ارائه کنید. امروز به همه اثبات شده است صنایع خلاق به اندازه‌ای قابلیت دارد که یک قانون ویژه برای آن وضع شود.

دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق با تاکید بر اجرایی‌سازی مصوبه مجلس در حوزه شرکت‌های خلاق گفت: همه گیری موضوع صنایع و شرکت‌های خلاق و فرهنگی و نهادینه شدن مفهوم اقتصاد دانش‌بنیان را مدیون مقام معظم رهبری هستیم. ایشان امسال هم با انتخاب شعار «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین»، تلاش‌ها در این حوزه را سرعت بخشیدند و همه را مکلف به پیگیری تامین زیرساخت‌ها و رفع موانع در این حوزه کردند.

در این جلسه بر لزوم توجه به جمع‌آوری اطلاعات و آمارگیری در صنعت اسباب بازی، ایجاد خانه خلاق طراحی اسباب بازی و بازی، طراحی بوت کمپ‌های استانی، لزوم توجه به طراحی اسباب بازی و غیره تاکید شد.

به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، این جلسه با تاکیدات محمدحسین نخ‌چی، دبیر کارگروه اسباب بازی بر هم افزایی بین ارکان مختلف صنعت اسباب‌بازی برای توسعه آن، آغاز شد.

به گفته وی، اقدامات عملیاتی در این کارگروه همچون تشکیل اتحادیه عرضه‌کنندگان اسباب بازی و شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی یک ضرورت ملی برای توسعه این صنعت در کشور است.

نخ‌چی افزود: ایجاد «خانه خلاق طراحی بازی و اسباب بازی» هم می‌تواند در این مسیر یاریگر فعالان صنعت اسباب بازی باشد. باید فعالان این حوزه از مزایای خانه خلاق بهره‌مند شوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: صنایع خلاق ، خانه خلاق و نوآوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنایع خلاق خانه خلاق و نوآوری دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق صنعت اسباب بازی خانه های خلاق خلاق و نوآوری خلاق و فرهنگی اسباب بازی صنایع خلاق دانش بنیان برای توسعه خانه خلاق خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر