Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:08:44 GMT

دوری از کرونا در «چاردیواری»

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۲۷۸۷

دوری از کرونا در «چاردیواری»

فرهنگسرای گلستان با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت شهروندان به کمک فعالیت‌های فرهنگی در ایام تعطیلات نوروز و خانه‌نشینی به دلیل شیوع ویروس کرونا، بسته سرگرمی‌های در منزل را تهیه و بازنشر می‌دهد.

به گزارش ایسنا،  بسته سرگرمی‌های در منزل با اولویت فضای مجازی از دوم تا ۳۱ فروردین ماه ۱۳۹۹ با عنوان «چاردیواری» تولید و در دسترس شهروندان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی خانه در خانه 

فرهنگسرای گستان با تولید و انتشار محتوای آموزشی بازیهای آپارتمانی کودکانه و خانوادگی به معرفی الگوهای جذاب و سرگرمیهای بانشاط در خانه پرداخته و خانوادههای ایرانی را تشویق میکند تا با استفاده از این بازیها زمانی را که مجبورند به دلیل شیوع ویروس کرنا در منزل بمانند، به بهترین شکل سپری کنند.

جشنواره بازی‌های خانگی برگزار می‌شود

یکی دیگر از برنامه‌هایی که با اولویت فضای مجازی توسط این مدیریت تدارک دیده شده است، برگزاری جشنواره بازی‌های خانگی برای گروه سنی هفت تا ۱۵ سال است.

در این جشنواره خانواده‌ها می‌توانند از بازی‌های خانگی خود فیلمبرداری کرده و ارسال کنند تا در فضای مجازی بازنشر داده شود. بازی‌هایی که خلاقانه باشند یا در آن بازی‌های محلی شهرهای مختلف ایران معرفی شده باشد؛ به طور ویژه داوری می‌شوند.

گفتنی است به نفر اول این مسابقه یک کارت هدیه یک میلیون تومانی، به نفر دوم یک کارت هدیه ۷۰۰هزارتومانی، به نفر سوم یک کارت هدیه ۵۰۰هزار تومانی و همچنین یک مجموعه کتاب خواندنی و جالب به ۱۰ خانواده بعدی اهدا می شود.

علاقمندان برای شرکت در این جشنواره باید فیلم های خود را با زمان بندی سه تا پنج دقیقه ضبط کنند و در انتها با درج مشخصات فردی خود در واتس‌آپ به شماره ۰۹۰۲۵۸۰۰۳۸۸  یا به نشانی golestan.farhangsara۸@gmail.com تا ۳۱ فرودین ماه ارسال نکنند.

دورریختنیهای دوست داشتنی

یکی دیگر از فعالیتهایی که در زمان شیوع ویروس کرونا و در خانه ماندن میتواند اوقات فراغت فرزندان را به خوبی پرکند، ساخت اسباب بازی، وسایل سرگرمی و کاربردی از دورریختنیها است که به افزایش خلاقیت و مهارت افزایی فرزندان کمک می کند. به همین منظور فرهنگسرای گلستان کلیپهایی را تولید کرده است که در آن به آموزش استفاده از دورریختنی های منزل و ساخت وسایل مورد نیاز و کاربردی می پردازد.

«باهم درکنار هم» عکاسی کنیم

استفاده از هنر عکاسی در این روزها دیگر فعالیتی است که علاوه بر سرگرمی به افزایش سواد بصری ما کمک می کند، به همین منظور شما می توانید از فرزندانتان حین کمک به اعضاء خانواده و همکاری آن‌ها در فعالیت‌هایی همچون آشپزی، نظافت، شستن ظروف، باغبانی و... عکس گرفته و برای ما ارسال کنید.

شما می‌توانید سه تا پنج عکس از فعالیت‌های خود را در واتس‌آپ به شماره ۰۹۰۲۵۸۰۰۳۸۸  یا به نشانی golestan.farhangsara۸@gmail.com تا ۳۱ فرودین ماه ارسال و در این مسابقه شرکت کنید.

نفر اول این مسابقه یک اسباب بازی ۵۰۰ هزار تومانی، نفر دوم یک اسباب بازی ۳۰۰ هزار تومانی، نفر سوم یک اسباب بازی ۲۰۰ هزار تومانی و پنج نفر بعدی یک اسباب بازی ۱۰۰هزار تومانی دریافت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه ۸ و فرهنگسرای گلستان؛ پرتال فرهنگسرای گلستان به نشانی farhangsara.ir  و اینستاگرام به نشانی golestan.farhangsara  جهت اطلاع از برنامه‌های این مدیریت در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازی در خانه در خانه بمانیم فرهنگسرای گلستان یک اسباب بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • (عکس) هزینه ۱۲۵ میلیون تومانی گلزار برای دیدن لبرون جیمز | گلزار در جایگاه VIP و پشت‌سر پادشاه NBA