Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@03:53:30 GMT

بازار داغ خرید اسباب‌بازی در سایه شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۹۴۹۲

بازار داغ خرید اسباب‌بازی در سایه شیوع کرونا

با گسترش آمار مبتلایان به بیماری کرونا در گلستان و آگاهی مردم در ضرورت خانه‌نشینی، بازارها روز به روز خلوت تر شده اما در این بین، برخی مشاغل مانند عروسک فروشی ها مشتریان بیشتری پیدا کرده اند و در کنار داروخانه ها و مراکز فروش مواد شوینده، روزهای شلوغی را سپری می کنند.

سکینه قربانی مادر میانسالی که برای خرید اسباب بازی وارد یکی این مغازه ها در خیابان شهید رجایی گرگان شده به ایرنا گفت : در منزل از یک بیمار مشکوک به کرونا پرستاری می کنم و در این شرایط حفظ آرامش روحی، رسیدگی به بیمار و هم‌بازی شدن با پسر خردسالم کار بسیار سختی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قرنطینه خانه و استفاده مداوم از دستکش و ماسک برای بچه ها قابل پذیرش نیست به همین دلیل تصمیم گرفتم با خرید اسباب بازی، سرگرمی جدیدی برای او ایجاد کنم.

این شهروند بیان کرد: ماندن طولانی مدت در خانه های کوچک آپارتمانی برای بزرگسالان، طاقت فرسا و عذاب آور است چه برسد به کودکان که پرتحرک و دنبال جنب و جوش هستند و حبس خانگی، روحیه آنان را دچار آسیب جدی می کند.

عاطفه میرکتولی یکی دیگر از مادران گلستانی که مشغول جستجو برای خرید اسباب بازی است گفت: تا چند هفته قبل کودکان در کنار همکلاسی ها و معلمان خود در مدرسه حضور داشتند و نیازی به ایجاد سرگرمی انفرادی نبود اما پس از شیوع کرونا و دوری اجباری بچه ها از یکدیگر، جای خالی بازی های جدید برای احساس شد.

وی افزود: با وجود محدودیت فضای خانه برای اضافه کردن وسیله جدید، چاره ای جز خرید اسباب بازی ندارم و نمی خواهم در این شرایط، نگران ایجاد مشکلات روحی برای فرزندم باشم.

این شهروند گرگانی ادامه داد: سپردن تلفن همراه به کودکان و نصب بازی های موبایلی، کار آسان و کم دردسری است اما نگرانی از احتمال بروز مشکلات ناشی از مصرف بی رویه و اعتیاد به استفاده از این ابزار، تمایل به خرید اسباب بازی را در من بیشتر کرد.

کارشناس کودکان و مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان در گفتگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر ضرورت ایجاد سرگرمی جدید برای کودکان در روزهای خانه نشینی ناشی از شیوع کرونا می گوید: حضور طولانی مدت کودکان در خانه و تماشای برنامه های تلویزیونی  موجب بداخلاقی و لجبازی کودکان می شود و باید مقدمات پرکردن اوقات کودکان فراهم شود.

شهروز بایی اظهار داشت: در این شرایط که برخی خانواده‌ها برای در امان ماندن از کرونا، مجبور به قرنطینه خانگی شده اند، استفاده از بازی هایی که علاوه بر سرگرمی کودکان، موجب مشارکت والدین در همراهی آنان می‌شود، تاثیر مستقیمی بر آرامش کودکان خواهد گذاشت.

وی بیان کرد: تماشای برنامه ها و سریال های ویژه بزرگسالان برای کودکان توصیه نمی شود و تا حد امکان باید گفتگو با کودک بیشتر از قبل شود.

کارشناس کودکان و مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان ادامه داد: در روزهای خانه نشینی خانواده‌ها به دلیل شیوع کرونا، دسترسی کودکان به تلفن همراه والدین بیشتر از قبل می شود که حضور بدون نظارت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، آسیب های زیادی برای فرزندان به همراه دارد که باید با ایجاد سرگرمی های جدید مانع از این کار شد.

به‌گفته وی ساخت کاردستی با همراهی والدین، مشارکت دادن دختران در آشپزی و همراهی پسران با پدران در نظافت خانه، فعالیت های مرتبط با موسیقی و نقاشی و برخی هنرهای تجسمی از جمله فعالیت‌هایی است که توصیه می شود مورد نظر خانواده ها قرار بگیرد .

بایی ادامه داد: مساحت کم آپارتمان‌ها سبب شده تا کودکان از انجام بازی های فیزیکی و پرجنب و جوش که اقتضای سن آن ها است دور شوند که در این شرایط باید با استفاده از سرگرمی های ایستا و مفهومی، نیاز روحی فرزندان را برآورده کرد.

وی در مورد ویژگی اسباب بازی خریداری شده توسط والدین گفت: ویژگی های کودکان با یکدیگر متفاوت است و والدین با مراجعه به متخصصان و مربیان می توانند بر اساس الگوهای رفتاری فرزندان خود و تمرکز بیشتر بر توانایی ها و ضعف های آنها، محصولات مناسب فرزندان خود را انتخاب کنند.

کارشناس کودکان و مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان ادامه داد: اسباب بازی بیشترین سهم را در انتقال مفاهیم آموزشی به کودکان دارد و سطحی از یادگیری در برخی اسباب بازی ها طراحی شده که در شکوفایی ذهنی کودکان اثرگذار و ماندگار است.

بایی گفت: اسباب‌بازی‌ها در ساخت تفکر و نگاه کودک و شکل‌گیری رفتار و کردار فرزندان موثر هستند و نقش پررنگی در تعامل با دیگران و خود کودکان دارند که لازم است والدین در فرصت خانه نشینی به وجود آمده در سایه شیوع کرونا با استفاده از وسایل بازی جدید، رسیدن به این هدف را مورد نظر قرار دهند.

انتقال دلشوره و نگرانی از کرونا بر اثر انتشار گسترده اخبار از راه های گوناگون، کودکان را نیز در معرض ترس و اضطراب ناشی از همه گیری این ویروس قرار داده که بی توجهی به آن در کنار حضور طولانی مدت در خانه و کاهش فعالیت های فکری و آموزشی، موجب بروز آسیب روحی به کودکان خواهد شد.

در عصر نفوذ گسترده گوشی تلفن همراه در خانواده ها، اسباب بازی اهمیت بیشتری پیدا می کنند چرا که شاید تفکر کودکان در فضای تکنولوژی رشد پیدا کند اما سایر مهارت های کودکان از جمله یادگیری، فعالیت جمعی و تحرک فضای رشد نخواهند داشت.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی گلستان، تاکنون ۳۱ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و ۸۰۵ نفر نیز در مراکز درمانی این استان بستری هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اسباب بازی برنامه های تلویزیونی عروسک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان موسیقی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خرید اسباب بازی خانواده ها شیوع کرونا خانه نشینی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • سایه یک زن مرموز بر تیم سپاهان؛ شیدا مقصودلو کیست و چه نسبتی با ژوزه مورایس دارد؟
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود