Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، سهیلا جلودارزاده در مورد وجود شکایاتی از خانه‌های اسباب بازی که برای کودکان ایجاد شده است گفت: «اغلب این مراکز در فروشگاه‌های بزرگ، ابتدای بازارها و مراکز فرهنگی-هنری اعم از سینماها وجود دارند و ایجاد آنها یک ضرورت اجتماعی بوده که به وجود آمده‌اند، ضمن اینکه زمینه اشتغالزایی برای عده‌ای از جوانان را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه قطعا باید بر روند ایجاد و فعالیت مراکز اسباب بازی نظارت دقیقی صورت بگیرد ادامه داد: «این نظارت باید بر ضرورت صلاحیت افرادی باشد که اقدام به ایجاد این نوع مراکز می‌کنند، همچنین مراکز اسباب بازی دایر شده باید از لحاظ سلامت جسمی و روحی قابل کنترل باشند.»

او با اشاره به متولی صدور مجوز برای فعالیت خانه‌های اسباب بازی و نظارت بر فعالیت آنها تصریح کرد: «بی‌تردید سازمان بهزستی متولی این امر بوده و در  زمینه نظارت بر آموزش‌های غیر رسمی و پیش دبستانی مسئولیت قانونی دارد، بنابراین همان طور که بر روند ایجاد و فعالیت مهدکودک‌ها نظارت می‌کند باید بر این بخش نیز نظارت دقیقی داشته باشد.»

جلودارزاده یادآورشد: «البته در این مورد نباید سخت‌گیری صورت بگیرد، بلکه باید یک آئین‌نامه‌ای را برای تعیین وظایف این مراکز اسباب بازی تنظیم کرده و به آنها ابلاغ کند تا فعالیت آنها در چارچوبی قانونمند ساماندهی شود.»

این نماینده مردم در مجلس دهم، در بیان مزایای ایجاد خانه‌های اسباب‌بازی خاطرنشان کرد: «هم‌اکنون همچون گذشته شرایط به گونه‌ای نیست که خانواده‌ها همراه با بزرگترها زندگی کنند، چرا که بسیاری از خانواده‌های جوان به شهرهای بزرگ مهاجرت کرده‌اند و ممکن است نگهداری از فرزندان حضور اجتماعی مادران را محدود کند، بنابراین این خانه‌های اسباب‌بازی می‌تواند شرایطی را فراهم کند که با انتخاب مربی مورد توافق با خانواده ها، برای مدتی کوتاه امکان حضور مادر خانواده در محیط‌ های اجتماعی فراهم شود.»

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با یادآوری معایب خانه‌های اسباب بازی تاکید کرد: «اگر این خانه‌های اسباب بازی بدون مجوز و نظارت فعالیت کنند، این امکان هم وجود دارد که جان کودکانی که به آنها سپرده شده‌اند در اثر غفلت و احتمال خروج آنها از این مراکز در معرض خطر قرار بگیرد.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسباب بازی بهزیستی خانواده شمیرانات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد