Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نفریه مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: بر اساس قانون، هر یک از سازمان هایی که اقدام به راه اندازی مجموعه ای برای نگهداری کودکان می کنند،باید مجوزهای لازم را از سازمان بهزیستی کشور دریافت کنند.

 وی افزود: شبه مهدکودک ها، با هر عنوانی شامل خانه بازی، خانه نقاشی، خانه قرآن، خانه خلاقیت و یا هر مجموعه دیگری برای نگهداری و آموزش کودکان ملزم به اخذ مجوز از سازمان بهزیستی هستند و هیچ تفاوتی ندارد که کودک برای یک ساعت و یا بیشتر در مراکز فوق حضور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر فعالیت اغلب خانه های اسباب بازی، غیر قانونی است و این مراکز هیچ گونه استانداردی را برای نگهداری از کودکان رعایت نمی کنند، ادامه داد: کودکان  این مراکز تحت حمایت هیچ یک از بیمه ها نیستند و اگر کودکی در خانه های اسباب بازی دچار آسیب‌دیدگی شود، هیچ بیمه ای مسئولیتی در قبال آن ندارد.

 نفریه با بیان اینکه خانه های اسباب بازی و مدیران آنها پروانه فنی و حکمی مبنی بر فعالیت مسئول فنی ندارند، ادامه داد: مربیان مراکز فوق هیچ گونه آموزشی را در زمینه رفتار با کودک ندیده اند و هیچ تخصصی در این حوزه ندارند.

 وی گفت: سال گذشته تعدادی از خانه های اسباب بازی توسط بازرسان سازمان بهزیستی پلمپ شدند که پس از آن تعداد محدودی از مدیران سرای محلات و فرهنگسراها برای اخذ مجوز به سازمان بهزیستی مراجعه کرده و پس از تایید استانداردهای مورد نیاز، مجوز فعالیت را اخذ  کردند.

 مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: پس از پلمپ برخی از مراکز خانه های اسباب بازی، قرار بود تفاهم نامه ای میان بهزیستی و شهرداری برای اخذ مجوزهای لازم به امضاء برسد که به دلیل تغییرات پیش آمده در شهرداری به تعویق افتاده است.

نفریه اظهار داشت: در تفاهم نامه فوق مقرر شده بود که مجموعه هایی برای نگهداری کودکان تحت عنوان «مهدسرا» در سرای محلات ، به شرط دارا بودن استانداردهای لازم و پس از اخذ مجوزهای مورد نیاز به جای خانه های اسباب بازی فعلی فعالیت خود را آغاز کنند.

وی از اعلام آمادگی سازمان بهزیستی کشور برای صدور مجوز فعالیت مراکزی که استانداردهای لازم را برای نگهداری از کودکان رعایت می کنند خبر داد و گفت: مدیران خانه های اسباب بازی پس از رعایت استانداردهای مورد نیاز در مراکز خود، می توانند برای اخذ مجوز اقدام کنند.

مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: داشتن زمین استاندارد و تامین استاندارد وسایل بازی از جمله چرخ و فلک، سرسره، تاب و الاکلنگ که در مراکز خانه های اسباب بازی وجود دارند مشمول کسب استاندارد اجباری هستند، در حالی که در خانه های اسباب بازی فعلی هیچ گونه استانداردی در این زمینه مشاهده نمی شود.

نفریه تصریح کرد: پدر و مادر کودکان پیش از ثبت نام کودک خود در مراکز مختلف نگهداری از کودکان باید به تابلوی آبی رنگی که با نشان خورشید سازمان بهزیستی کشور مزین شده و در قسمت بالایی آن شناسه و شماره شکایات مردمی قید شده است، توجه کنند.

وی در پایان خطاب به مدیران مهدکودک ها و سایر مراکز نگهداری کودکان خاطر نشان کرد: مدیران مهدکودک ها باید پروانه فعالیت و پروانه مسئول فنی مجموعه خود را جایی نصب کنند که برای والدین کودکان قابل مشاهده باشد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان